since 1974

 

https://korfmann.com/en/home-page/

 

 

Podjetje Korfmann je eden najstarejših proizvajalcev ventilacijskih sistemov za rudarstvo in tunelogradnjo nasploh in obenem vaš parter za rudarstvo in tunelogradnjo več kot 100 let.

 

Avgusta leta 2001 je Korfmann Lufttechnik GmbH prevzel poslovni sektor za „konstrukcijo ventilacijskih sistemov “ od Maschinenfabrik Korfmann GmbH, vključno s kompletnim „know-how”, strojno opremo, kot tudi z blagovnimi znamkami in po celem svetu.


Delničarji Korfmann Lufttechnik GmbH so obenem direktorji in partnerji podjetja. Oni jih podpirajo v nudenju strankam vse obsežnejši spekter opreme.

 

Korfmann ventilacijski sistemi so modularno oblikovani. Njihovi ventilacijski sistemi se lahko razširijo na velik izbor dodatne opreme, tako da se sistemi, ki jih dobavljajo kupcem, popolnoma vklopijo v lokalne zahteve kot tudi sisteme s posebnimi primeri po potrebi.


Ta slika prikazuje primer ventilacijske postaje z enim ventilatorjem, enim dušilcem z vsake strani in difuzorjem. Vhodna šoba z zaščitnim slojem je priključena na sesalno stran ventilatorja. Izhod ventilatorja je mogoče prilagoditi da bi se zagotovila možnost povezovanja ventilacijskih cevi različnih premerov iz plastike ali kovine.Ta primer prikazuje enostavno modularno zasnovo individualnih delov in prednosti v praksi kot sledi:

  • Fleksibilna uporaba individualnih delov
  • Moduli se lahko menjajo posamezno
  • Olajšan transport
  • Visoka možnost ponovne uporabe
  • Enostavna instalacija
  • Dober pregled delov

Katalog:

Pregled proizvodov

 

 

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.