since 1974

O nas

 

Podjetje SIMING d.o.o. s svojim sedežem v Jesenicah na Dolenjskem je bilo ustanovljeno leta 1993 kot družinsko podjetje. Osnovne dejavnosti podjetja so prodaja, zastopstvo in servis opreme za rudarstvo, tunelogradnjo, industrijo in nizko gradnjo. Leta 2005, s prevzemom zastopstva ThyssenKrupp Bauservice, se podjetje SIMING začne ukvarjati tudi z najemom opreme in prehaja v domeno specialne nizko gradnje.

 

Dober sloves in tržni uspeh podjetja SIMING na področju bivše Jugoslavije sta privedla do programa zastopstev, ki spada v samo svetovno elito dobaviteljev rudarske opreme za podzemno eksploatacijo kakor tudi opreme za specialno nizko gradnjo.

 

Kako se je vse začelo...

Program zastopstev se je začel z ThyssenKrupp Bauservice oz. bivši KRINGS VERBAU v davnem letu 1974, kjer je g. Simo Vujanović takrat bil zaposlen kot zastopnik za trg celotne bivše Jugoslavije. Po delu v KRINGS-VERBAU je g. Vujanović nadaljeval kariero v podjetju Thyssen Rheinstahl Technik, kjer je hitro dosegel velike uspehe na trgu in kot prvi uvedel moderna mehanizirana široka čela v rudnika Breza in Mramor. Potem g. Vujanović prehaja v podjetja Halbach & Braun in Klöckner Becorit, Thyssen Rheinstahl Technik pa zapira proizvodnjo rudarske opreme v Duisburgu.

Z združitvijo podjetij Klöckner Becorit in Westfalia iz Lünena leta 1998 nastane podjetje Westfalia Becorit, ki se je kasneje preimenovalo v DBT, pod koncernom Ruhrkohle AG.

 

Leta 1993 je osnovano podjetje SIMING d.o.o. v Jesenicah na Dolenjskem, ki nadaljuje z delom v tej smeri in z daljnimi uspehi.

Kot dolgoletni partner podjetij Klöckner Becorit, Westfalia in na koncu DBT smo uspeli od leta 1996. implementirati opremo za tri nova široka čela v Premogovniku Velenje in dva široka čela v RTH (Rudnik Trbovlje-Hrastnik), specifična po svoji edinstveni "sublevel" metodi odkopavanja in na tej poti tudi postopoma pridobili zastopstva za druge najboljše dobavitelje rudarske opreme v svetu, kot so Eickhoff, Hauhinco, Knapheide, Thiele itd. Leta 2008 SIMING d.o.o. prekine pogodbo o zastopanju z DBT, katerega prevzame ameriški Bucyrus (kasneje Caterpillar), ter postane zastopnik renomiranega poljskega proizvajalca rudarske opreme, podjetja Kopex , ter kasneje podjetja Ostroj iz Češke.


Danes

Danes je SIMING d.o.o. vodilno podjetje na trgu bivše Jugoslavije na področju rudarstva s tendenco blage rasti. Trenutno razpolaga s skladiščnimi in poslovnimi prostori v Bosni in Hercegovini, Sloveniji in Srbiji.

 

Pogoji za nadaljnji uspeh ostajajo tudi vnaprej naš prijateljski in korekten odnos z našimi kupci, vzajemno zaupanje in kvaliteta poslovanja, ki jo imamo s tujimi partnerji, hitri roki dobave, najvišja kvaliteta proizvodov, garancije kot tudi servisne usluge preko naših partnerjev ali direktno od nas. Smo v postopku uvajanja ISO 9001 certifikata, ki bo še ena stopnica višje za profesionalno poslovanje tudi v bodoče.


Vizija


Z našo več skoraj 40-letno tradicijo in izkušnjami želimo ponuditi kompletne "turn-key" sisteme, kjer je kupcu dovoljena možnost da od najboljših proizvajalcev izbere najboljše in na koncu dobi vse iz ene roke v enem paketu. Upamo da bomo tudi naprej ostali Vaš prvi partner na našem trgu.

 

Samo z Vašo pomočjo bomo postali najboljši.

Kontakt

 

SLOVENIJA - SIMING d.o.o.

Obrežje 7D, 8261 Jesenice na Dolenjskem, SLOVENIJA

Tel. +386 (0)7 4957 660

Fax +386 (0)7 4957 662

info@siming.eu


 

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.