since 1974

 

https://knapheide.de/en/

 

KNAPHEIDE HYDRAULIK-SYSTEME GmbH

Ustanovljeno: 1967
Področje proizvodnje: 45.000 m2
Število zaposlenih: 850

 

Kompletni hidravlični sistemi za industrijo in rudarstvo

 

Danes so hidravlični in pnevmatski sistemi postali nekaj brez česa ne moremo zamisliti proizvodnjo in tehnologijo. Oni omogočajo, da se avtomatski operativni postopki izvajajo mehansko. Že desetletja je skupina Knapheide znan proizvajalec kvalitetnih in robustnih hidravličnih sistemov. Knapheide GmbH Hydraulik-Systeme v Beckum-u z svojimi hčerinskimi podjetji, ki proizvajajo hidravlične cevi, tehnologijo izdelave cevi, sisteme transporta materiala kot tudi elektrohidravlične krmilne sisteme, je kot grupa v stanju ponuditi „Made in Germany” iz enega izvora in brez zamud pri dobavi.

 

Knapheide je začel leta 1967 z hidravličnimi komponentami za mednarodno rudarstvo in kasneje tudi z proizvodnjo. V zadnjih nekaj letih se je Knapheide razvil iz znanega proizvajalca linij hidravličnih cevi, armatur, armatur za varjenje in ventilov v optimalno razvejanega dobavitelja za individualizirane in moderne celovite rešitve. Fleksibilnost, zanesljivost in učinkovitost skozi individualni inženiring, so prispevali doslednem povečevanju tržnega deleža.

 

Istočasno so zahteve in potrebe za vse več avtomatiziranih strojev rasle. Danes celotna skupina zaposluje okoli 850 delavcev na cca. 45.000 m² proizvodnega prostora ter dobavlja svoje proizvode proizvajalcem strojev (Liebherr, Terex, Caterpillar, itd.) z hidravličnimi aplikacijami po celem svetu.Katalogi:

Brošura

 

 

Pregled proizvodov

 

Priključki

 

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.