since 1974

 

https://cft-gmbh.de/en

 

CFT GmbH COMPACT FILTER TECHNIC

 

Podjetje CFT GmbH Compact Filter Technic je sistemski dobavitelj kateri že od leta 1999 dobavlja rešitve za ventilacijo, z več kot 80 mednarodnih patentov, referencami po celem svetu in celoten nabor storitev od inženiringa in projektiranja do montaže in servisa na samem kraju (na zahtevo tudi '' na ključ'') - vse po najvišjih kriterijih ''Made in Germany''.

 

Od leta 2008 so vse dejavnosti CFT 100-odstotno konsolidirane s skupino CFH, ki vključuje podružnice in strateške deleže. Skupaj s skupino CFH nudijo celovite rešitve v obliki zračno-tehničnih linij v rudarstvu, tunelogradnji/obnovi predorov, gradnji jaškov ter drugih industrijah za splošne in posebne namene (kot so npr. odpraševanje mobilnih postrojenj, separacija strupenih plinastih snovi, filtriranje delcev pri procesu notranjega izgorevanja pri podzemnih delih,…).

Nudijo široko paleto odpraševalnih naprav, ventilatorjev (v tesnem sodelovanju s proizvajalcem Korfmann Lufttechnik GmbH), sistemov za hlajenje in ogrevanje zraka, prezračevalnih cevi, naprav za prezračevanje jamskih plinov...

 

 

 

 

 

KATALOG

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.