since 1974

 

https://www.hansen-electric.cz/en/

 

Hansen Electric s.r.o. je visoko razvito podjetje katera uporablja moderne tehnologije in ''know how'', da garantira razvoj, dizajn, proizvodnjo, instalacijo in vzdrževanje elektro opreme katera se uporablja v potencialno eksplozivnih atmosferah. Izkušnje in originalna tehnologija imata korenine v nemški firmi Hansen+Reinders.

 

Skozi desetletja je razvit lasten in edinstven ''know-how'', zahvaljujoč katerem je Hansen Electric postalo spoštovano podjetje največje evropske kvalitete.

 

Podjetje ima močen oddelek za dizajn in razvoj, kateri omogoča prilagajanje opreme v skladu z zahtevami kupcev ter letno modernizacijo in razvoj novih izdelkov. Širok razpon proizvodov omogoča dostavo kompletne elektro opreme za rudarska postrojenja.

 

Hansen Electric proizvaja in dostavlja:

 

  • Transformatorski sklopi z ali brez LV kompaktnih postaj (trans. stikala do 4,5 MVA, vhodna napetost do 11 kV, sekundarno napetost do 4.1 kV)
  • Prekinitvene postaje/energetski centri (do 850 kW izhodov za napetosti od 380V do 330V)
  • Kompleti za mehki zagon z močjo do 4 x 315k W/1200V
  • Frekvenčni pretvorniki (izhodna moč do 2 x 400kW, napetost do 3300V)
  • Stikala/odklopniki – distribucijska polja (do 10kV)
  • Ex-zaščitene svetilke za odkopna čela premoga in proge ter signalne svetilke
  • Lastnovarni kontrolni sistemi za programiranje tehnologij rudarskih izkopavanj.

 

Veliko kupcev prav tako išče vakuumske sklopnike (80A, 200A, 400A, 450A, 630A)- specialna oprema katera se dostavlja v razna podjetja z proizvodnjo stikalne opreme za rudnike kot tudi za druge sektorje.

 

Hansen Electric popravlja elektromotorje vseh vrst in napetosti do 6kV, popravlja in servisira rudarske stroje ter popravlja in proizvaja nove generatorje z močjo do 10 MW. 

 

Ponuja se proizvodnja elektromotorjev z močjo do 55, 75, 100, 160 in 250 kW, za napetosti 660V do 1200V 

 

Vsak izdelek Hansen Electric je podvržen strogim preizkusom delovanja pod obremenitvijo. V ta namen so vzpostavili sodobne testne prostore, ki omogočajo testiranje katerega koli Ex-zaščitenega elektromotorja, transformatorja ali sklopa kontaktorjev pod obremenitvijo.

 

Pri predaji celotne dostave kupcem se vsa pozornost vedno posveča montaži, zagonu opreme in podrobnem izobraževanju delavcev.

 

Vsi izdelki Hansen Electric izpolnjujejo najstrožje zahteve za delo v Ex območjih. Certificirani so v skladu z evropskimi ATEX standardi in v skladu z vsemi standardi držav v katere so dostavljeni.

 

Kvalificirani zaposleni, stalna inovacija izdelkov in uporaba najmodernejše tehnologije jamči kupcem Hansen Electric partnerstvo na najvišjem nivoju.

 

 

  KATALOG

 

 

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.