since 1974

RUDARSKI KONGRES BEOGRAD 2023

 

Srdačno Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate 9. po redu Rudarski kongres 2023 koji će se održati 06.09. i 07.09.2023 u Beogradu, u predivnom ambijentu hotela Falkenstainer s početkom u 9:30 sati.

 

Kongres se održava u organizaciji SIMING Mining i partnera, globalnih lidera i pionira rudarske industrije kao što su EICKHOFF, TIEFENBACH, ZHENGZHOU MINING MASCHINERY GROUP - ZMJ, HAZEMAG, THIELE, PUTZMEISTER,  PETROFER, CFT group, FLEXCO  i mnogi drugi.

 

S ponosom naglašavamo podršku Rudarsko geološkog znastvenog Instituta koji djeluje u sklopu Ministarstva energetike NR Kine - ZhongYun International Engineering CO.,Ltd (Ministarstvo rudarstva - Zhengzhou znanstveni i istraživački institut, NR Kina ) koji će svojim pristustvom, prezentacijom i podrškom uveličati ovaj događaj. Svakako bi naglasili prisustvo, podršku i predavanje rudnika Premogovnik Velenje, iz Slovenije koji glasi kao jedan od najmodernijih rudnika na svijetu.

 

Glavni uvjet budućeg poslovanja u ovim neizvjesnim vremenima postaje otvorena komunikacija, brzi rokovi isporuke, uzajamno povjerenje i kvaliteta proizvoda, brza efikasnost, financijska efikasnost i ušteda, garancije i servisne usluge na najvišem nivou, te naravno korektan i prijateljski odnos.

Kvaliteti sadržaja samog događaja i ostvarenju dugoročnih ciljeva kongressa doprinosi podrška najvećih globalnih kompanija u oblasti energetike za podzemnu i površinsku ekspoloataciju uglja, industrije  prerade minerala, tunelogradnje i slično.

 

Naglasak kongresa je na podzemnu i površinsku eksploataciju uglja te ostalih procesa u proizvodnji energenata za potrebe proizvodnje od nacionalne važnosti.

 

Ukoliko želite prisustvovat na BMC 2023 molimo da nam se prethodno najavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Sretno!

 

Belgrade Mining Congress 2023 - pozivnica download

 

 

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.