since 1974

MINING CONGRESS BELGRADE 2023

 

Srdačno Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate 9. po redu Rudarski kongres 2023 koji će se održati 06.09. i 07.09.2023 u Beogradu, u predivnom ambijentu hotela Falkenstainer s početkom u 9:30 sati.

 

Kongres se održava u organizaciji SIMING Mining i partnera, globalnih lidera i pionira rudarske industrije kao što su EICKHOFF, TIEFENBACH, ZHENGZHOU MINING MASCHINERY GROUP - ZMJ, HAZEMAG, THIELE, PUTZMEISTER,  PETROFER, CFT group, FLEXCO  i mnogi drugi.

 

S ponosom naglašavamo podršku Rudarsko geološkog znastvenog Instituta koji djeluje u sklopu Ministarstva energetike NR Kine - ZhongYun International Engineering CO.,Ltd (Ministarstvo rudarstva - Zhengzhou znanstveni i istraživački institut, NR Kina ) koji će svojim pristustvom, prezentacijom i podrškom uveličati ovaj događaj. Svakako bi naglasili prisustvo, podršku i predavanje rudnika Premogovnik Velenje, iz Slovenije koji glasi kao jedan od najmodernijih rudnika na svijetu.

 

Glavni uvjet budućeg poslovanja u ovim neizvjesnim vremenima postaje otvorena komunikacija, brzi rokovi isporuke, uzajamno povjerenje i kvaliteta proizvoda, brza efikasnost, financijska efikasnost i ušteda, garancije i servisne usluge na najvišem nivou, te naravno korektan i prijateljski odnos.

Kvaliteti sadržaja samog događaja i ostvarenju dugoročnih ciljeva kongressa doprinosi podrška najvećih globalnih kompanija u oblasti energetike za podzemnu i površinsku ekspoloataciju uglja, industrije  prerade minerala, tunelogradnje i slično.

 

Naglasak kongresa je na podzemnu i površinsku eksploataciju uglja te ostalih procesa u proizvodnji energenata za potrebe proizvodnje od nacionalne važnosti.

 

Ukoliko želite prisustvovat na BMC 2023 molimo da nam se prethodno najavite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Sretno!

 

Belgrade Mining Congress 2023 - pozivnica download

 

 

 

 

Call. Write. Ask for an offer.

We offer best buy solutions.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.